page
Een massage op vakantie is goed voor jou

Een massage op vakantie is goed voor jou

Mond-tot-mondreclame gaat vanzelf als je klant tevreden is over je massage. Vraag certificering aan, Sommige zorgverzekeraars vergoeden massagebehandelingen van sportzorgmasseurs vanuit aanvullende verzekeringspakketten. Let op: er zijn geen vergoedingen voor sport- en wellnessmassages. Om te voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars:Vraag je als sportzorgmasseur certificering aan bij de Stichting Certificering Actoren in de sportgezondheidszorg (SCAS).

Een massage op vakantie is goed voor jou

Dus ben je toe aan een heerlijk moment voor jezelf of misschien wel op zoek naar een origineel cadeau (cadeaubon) voor een ander? Dan ben je bij Muehum’s Thaise Massage salon aan het juiste adres. Je zult de massagesalon als herboren verlaten! De salon is geopend van Maandag t/m Vrijdag maar wel uitsluitend op afspraak.

Tegenwoordig ben ik merendeels te vinden in de rechtbank, in de rol van adviseur bij de behandeling van jeugdstrafzaken, maar ook als verzoekende en adviserende partij bij scheidings- en omgangszaken, gezagskwesties en allerlei civiele zaken. Het jaar 2009 stond voor mij in het teken van een sabbatical en een periode van bezinning (hotstones).

Dit fascineerde mij en dit bracht mij uiteindelijk op het spoor van massage. Massage is universeel, net als de behoefte aan contact, aanraking en ontspanning. Dit zijn wezenlijke behoeftes van ieder mens en belangrijk voor ieders fysieke, mentale en sociaal-emotionele functioneren. Massage geeft zowel aan de ontvanger als aan de gever ontspanning, rust, ruimte en energie.

Daarnaast ervaar ik het als bijzonder om jou (weer) in contact te laten zijn met je lichaam en je bewust te maken van hetgeen je lijf je te vertellen heeft. En vind ik het waardevol om bij te kunnen dragen aan het verhelpen en voorkomen van klachten – gezichtsmassage technieken. En daarin samen met jou te kijken wat je nodig hebt, wat bij je past en hoe je zelf kunt bijdragen aan je eigen gezondheid.

Sport & Ontspanningsmassage

Mijn praktijk combineer ik nog steeds met mijn werk voor het Ministerie voor Justitie en Veiligheid. Een prima combi, omdat dit mij op alle gebieden blijft uitdagen en dat voor mij als een goede balans voelt. Wat zeggen cliënten over mij.. “Susan biedt professionaliteit, vriendelijkheid en hartelijkheid. Ik gaf zelf een aantal dingen aan en ik kon merken dat daar direct rekening mee werd gehouden.

Ook prettig is dat de massage in stilte wordt gegeven, zodat je je ook echt kunt ontspannen. Ze neemt ook echt de tijd voor je (maastricht massage). Absoluut het geld waard en ik zal zeker nog eens terug komen” “Het belangrijkste aan een masseur is voor mij dat ze werkelijk contact met je maakt.

Welke klachten spelen er en wat speelt er nog meer in je leven? Daarna stemt ze af op je energie en op het werkelijk contact maken met je lichaam. Afhankelijk waar je behoefte ligt biedt ze verschillende methodes en technieken aan die je verder helpen in je proces. Vanuit haar eigen gegrondheid voel je dat je lichaam in goede handen is.

Een aanrader” “Susan is professioneel in haar massages, ze heeft een luisterend oor en raakt precies daar waar nodig. Meestal is op korte termijn een afspraak mogelijk wat erg prettig is. Kortom top!” “Bedankt voor de massage vandaag, En fijn dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen. Al ben ik nog jong, ik heb al veel therapeuten / masseurs meegemaakt en heb het gevoel dat jij de eerste bent die mijn klachten snapt en mij als persoon ziet” “Wanneer je op zoek bent naar een no-nonsense massage, en een plek om even in balans te kunnen ontspannen, dan is de massage praktijk van Susan de plek om te zijn.

Ze is in staat om uit alle vormen massages de technieken te combineren om zo een massage op maat te maken. Ik verheug me alweer op een fijn uur ontspannen!” “Ik voel me altijd welkom bij Susan. Ze is geïnteresseerd in wat er bij me speelt en voelt dan ook goed aan hoe de massage het meeste impact heeft.

Dat wilde ik ook voor mensen betekenen! Na afronding van de Shiatsu opleiding maakte ik kennis met de traditionele Thaise massage. Deze massage heeft als toegevoegde waarde, dat spierknopen dieper worden behandeld en afgevoerd. Door middel van mijn massages ga ik ook terug naar mijn Indische “roots” door cupping en guasha aan te bieden.

Vervolgens gedompeld in olie en aangestoken. Hier overheen werd snel een borrelglas gedaan, om het vacuüm effect te bereiken. Gelukkig kan dit tegenwoordig een stuk veiliger, met koude cuppings zonder vuur. De guasha therapie werd door mijn ouders ook met een borrelglas uitgevoerd. Echter wordt dit tegenwoordig gedaan met een jadesteen om ook de warmte uit de ontstekingen te halen.

Kies bewust voor een massage voordat je op reis vertrekt en ga langs bij  personal trainer mechelen ! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Een massage verbetert de bloedcirculatie in je lichaam en dat is enorm belangrijk. Via je bloed worden voedingsstoffen naar de juiste plekken vervoerd en worden afvalstoffen juist weer afgevoerd. Ook voor onze spieren is een goede doorbloeding belangrijk. Zogeheten ‘knopen’ in je spieren zorgen ervoor dat melkzuur ophoopt en je een dof en zwaar gevoel op die plek kunt voelen. Niet echt prettig als je net op vakantie bent. Het wegmasseren van een knoop zorgt ervoor dat het melkzuur weer goed weg kan en je je daardoor meteen een stuk beter zult voelen. Het weghalen van een knoop in je nek of schouders kan er zelfs voor zorgen dat je hoofd een stuk vrijer voelt en er een hoop energie en spanning vrijkomt.